Gazpacho (hideg fûszeres-paradicsmos leves)

2017-07-17

sponsored links

paradicsom 17 dkg
hagyma 2 dkg
kenyérbél 1 dkg
fokhagyma 1 gerezd
olívaolaj 2 dkg
uborka 2 dkg
kápia 2 dkg
borecet 1 dkg
víz 2 dl
só, bors
A zöldségeket és a kenyérbelet nagyobb kockákra vágjuk, ráöntjük a borecetet és az olívaolaj felét, majd 10-12 órát a hûtõben érleljük. Rúdmixerrel finomra turmixoljuk, majd folyamatos keverés közben hozzáadjuk a maradék olívaolajat és a fûszereket, majd árszûrjük. Pirított kenyérkockával, bazsalikom pesztóval, esetleg apró kockára vágott zöldségekkel tálaljuk.



Folytats a blogon ... solier-gourmet.blogspot.com/2017/07/g...

sponsored links

Keres?s