Gasztronómia 2013-ban -II. rész
sponsored links
Az év végi értékeléshez, illetve elõretekintéshez. néhány gasztronómiai újságíró kollégám gondolatait kértem, fogadjátok szeretettel. A cikket két részre osztottam, különben túl hosszú és olvashatatlan lenne, az I. rész itt olvasható.
A válaszolók ezúttal is (abc sorrendben):
Fûszeres Eszter, a Fûszer és Lélek szerzõje
Gyimesi Zsuzsa, a hvg.hu gasztronómiai rovatának fõszerkesztõje
Harmath Csaba, gasztronómiai szakértõ
Jókuti András, Világevõ
Kajári Zsófia, a Szuflé és a Nõk Lapja Konyha fõszerkesztõje
Ördögh Bálint, a BBC Good Food fõszerkesztõje,
Péter Anna, az Origo gasztronómiai rovata, a Táfelspicc fõszerkesztõje
Vajda Péter, a Dining Guide étteremkritikusa (az elsõ körös kérdésekre)
Mi volt az tavaly a gasztronómiában, ami szerintedméltatlanul kevés médiafigyelmet kapott?
Én személy szerint örülnék, ha jobban be lehetne mutatni (írásban, eseményeken), hogy a hazai séftársadalom képes, tud és szerintem akar is összefogni és együtt többet megmutatni, mint külön-külön. Mert szerintem ez más szakmáknál nem ...