Gasztronómia 2013-ban - I. rész
sponsored links
Mindössze csak három hete vagyunk benne az idei évben, úgyhogy talán még bõven belefér egy év végi értékelés, illetve elõretekintés. Én most ehhez néhány gasztronómiai újságíró kollégám gondolatait kértem, fogadjátok szeretettel.
A cikket két részre osztottam, különben túl hosszú és olvashatatlan lenne. Az elsõ részben arra voltam kíváncsi, hogy 1. Melyik az a trend, amely a leginkább idegesíti a többieket, és amelynek legjobban örülnek, hogy letûnõben van. És vajon, ami erõsödjön? Megkérdeztem, ki mit vár leginkább 2013-ban a gasztronómiában, és hogy szerintük ki az év gasztronómiai személyisége.
A válaszolók (abc sorrendben):
Fûszeres Eszter, a Fûszer és Lélek szerzõje
Gyimesi Zsuzsa, a hvg.hu gasztronómiai rovatának fõszerkesztõje
Harmath Csaba, gasztronómiai szakértõ
Jókuti András, Világevõ
Kajári Zsófia, a Szuflé és a Nõk Lapja Konyha fõszerkesztõje
Ördögh Bálint, a BBC Good Food fõszerkesztõje,
Péter Anna, az Origo gasztronómiai rovata, a Táfelspicc fõszerkesztõje
Vajda Péter, étteremkritikus ...