Gasztroerõszak a sváb mindennapokon

2012-02-09

sponsored links

Ezzel a poszttal tartoztam. Egyrészt a fõ-gasztroszexistáknak, akiknek hetek óta ígértem, hogy megírom. Másrészt annak a pre-gasztroszex állapotban élõ lelkes népességnek, akik kezdõként/csórón/albérletben fõzögetnek, ne adj isten biztos sikerre vágynak a pasizás fõzéssel történõ fázisának abszolválása terén.

Mert ez egy kompromisszumos kaja. A frissességet fogjuk beáldozni a könnyû siker és a vacsoraélmény érdekében. A receptet a sváb gasztronómia online orákulumától, Snacitól vettük, akik a pekeskifli blogon és a print Pécsi Borozó hasábjain is publikálta. A tradíciót sajnos megerõszakoltuk, de végtelenül hálásak vagyunk, hogy átléphettünk a baranyai sváb ízek világának küszöbén. Köszönjük!

Az emberiség két részre oszlik ugyanis. Egyik felénél a mindennapok étele a babos tészta, a másik viszont még sosem hallott róla. Én korábban elképzelni se tudtam hogy létezik, mostanra pedig a mindennapok apró meglepetése lett.

(Még egyszer hangsúlyozom, az ordentlich babos tészta így készül. A gyors és mégis kiváló változat következik.)
 
Babos tészta v1.1 - hozzávalók:
 
  • Kockatészta 500 g
  • 1 kanál jobb zsír (hiányában vaj)
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma ...

Folytats a blogon ... gasztroszex.blog.hu/2012/02/09/gasztr...

sponsored links

Keres?s