Gasztroblogger konferencia Londonban

2011-10-06

sponsored links

Egyik kuktánk, Zizi részt vett egy gasztroblogger konferencián Londonban 2011 augusztusában. Igazából nem is egy, hanem Európa legnagyobb gasztroblogger konferenciáján, a Food Blogger Connect-en. Õt faggattuk az élményeirõl, tapasztalatairól.

MF: Honnan, hogyan jött az ötlet, hogy elmenj erre a konferenciára?
Z: Ebben az évben rendezték meg harmadjára ezt a konferenciát. Már tavaly is gondolkodtam rajta, hogy elmegyek, csak akkor az utolsó pillanatban jutott el hozzám az infó, így már az útiköltség is drága lett volna, szóval úgy döntöttem, hogy jövõre fogok belevágni. Feliratkoztam egy várólistára, hogy ha megvan az idõpont az elsõk között értesítsenek, ugyanis a fotós workshop létszáma tudtam, hogy limitált lesz. Néhány hónappal késõbb megkaptam az értesítést, jelentkeztem, kifizettem a regisztrációs díjat és már nem volt visszaút. :)

MF: Volt-e rajtad kívül magyar a konferencián?
Z: Nem. Én voltam az egyedüli és az elsõ, aki képviselte Magyarországot. Remélem ez jövõre változni fog! :) Sokan voltak egyébként Európából (Olaszország, Németország, Görögország, Oroszország, Hollandia, Kazahsztán, Franciaország, Nagy-Britannia, stb.) ezenkívül néhányan érkeztek a tengerentúlról is, valamint Dubai-ból.

MF: Milyen volt a három nap hangulata?
Z: Nagyon jó. Folyamatosan ettünk és ételekrõl beszéltünk a szakmai dolgokon kívül. Voltak a konferenciának szponzorai, akik sok-sok finomságot (kecskesajt, csokoládé, olívabogyó, bor, kávé, tea, péksütemény, stb.) biztosítottak a ...

Folytats a blogon ... makifood.blogspot.com/2011/10/gasztro...

sponsored links

Keres?s