Gasztroblogger kerestetik tartós kapcsolat céljából :-)))
sponsored links
Szeretnénk indítani egy kifejezetten reform gasztromagazint. Ha érzel magadban kedvet és elszántságot, kérlek írj nekem egy e-mailt: kincsesbarlangblog@gmail.com
Egy-egy lap 6 téma köré épülne, amiket elõre megadunk, és ezekhez várom a recepteket (fotóval). Kb. 2 hét állna rendelkezésre.
Ha érdekel a dolog, természetesen az se tartson vissza, ha nincs blogod!! ;-)
Hogy mit is takar pontosan a reform? Tulajdonképpen nem tiltunk semmit (kivéve, ha kifejezetten egy ételallergiához gyûjtünk recepteket...). A lényeg, hogy finomítatlan, megbízható élelmiszerek felhasználásával készüljenek az ételek.
Nem lehet benne:
- finomliszt, fehértészta
- finomított cukor (nádcukor se nagyon, kivéve a nyers nádcukrot, azt is csak indokolt esetben, pl. karamell)
- margarin
- "5 perces mikrós sütemény"
- Zacskós alapok (fõzelék alap, milánói alap, ezt nem kell ragoznom :-D) ...