Gasztro-Kacatéria 2.

2012-07-31

sponsored links


...avagy nagyvilági csudaságok és puccparádék a konyhából és környékérõl...

A Picard - egész Franciaország és e sorok írójának kedvenc fagyasztott-finomságos üzlethálózata - idén több sós "fagyi"-különlegességgel is kirukkolt, jó kis receptekkel toldva meg a kínálatot. Természetesen ezeket nem magában esszük, hanem különféle fogásokat bolondíthatunk meg velük, például salátákat, sülteket, de tengeri herkentyûkkel is nagyon ötletes, vagy akár carpaccio mellé is adhatjuk.
A következõ ízekben kapható (esetleges ötletcsenés czéljából írom ide):
Pestos, Balzsamecetes céklás, Fekete olivabogyós, Kecskesajtos-nyári zöldséges, Hagymabefõttes, Foie Gras és Paradicsomos paprikás epres.

Az Etsy-n lehet a legtitubb kézmûves dolgokat látni, ha az ember valami egyedire vágyik, például én egy-két éve bukkantam Yevgenia kézzel festett vadvirágos porcelánpoharaira, és azóta is rendszeresen odaszörfölök nézegetni egy kicsit õket, mert lenyûgözõen finomságos darabok.

Azt hiszem még soha nem láttam olyan szép, antik hatású receptkönyveket, mint amiket Gyõrfy Andrea ...

Folytats a blogon ... larevuerose.blogspot.com/2012/07/gasz...

sponsored links

Keres?s