Garnélás, rukkolás frittata/omlett

2011-07-29

sponsored links


Omlett vagy frittata, igen hasonlóak, tulajdonképpen a kettõt kombinálva állítom elõ az én omlettemet. A frittata félig sütõben készül és nem kell megforgatni a serpenyõben. Az omletthez szokás lisztet adni, a frittatahoz nem. A frittata mikor a tojás nagyjából összeállt sütõbe tolják, és ott nyeri el végleges formáját. Tény, hogy nem igényel folyamatos felügyeletet, mint az omlett, viszont az elkészítése hosszabb ideig tart. 

Hozzávalók:
  • 3 tojás
  • 3 ek tejszín
  • olívaolaj
  • garnéla
  • rukkola
  • só, bors
  • parmezán
A tojást a tejszínnel felverem, sózom, borsozom. Olívaolajjal kikent serpenyõbe öntöm, mint a palacsintatésztát. Néhány perc alatt megsül, az elõzõleg rózsaszínre sütött garnélát az ...

Folytats a blogon ... cucinadellajucus.blogspot.com/2011/07...

sponsored links

Keres?s