Garfield - egy nagyon édes macska

2011-11-28

sponsored links



Jóci, az én egyetlen unokatestvérem - aki egyben a legkedvesebb unokatestvérem is - kért meg arra, hogy készítsek egy tortát. Egy kollegináját akarta meglepni vele, születésnapja alkalmából. Két sarkalatos pontja volt a kívánságlistájának: a torta ne legyen nagy és Garfield-os legyen.
Így most megint csak szabadon válogathattam az ötleteim közül! Természetesen semmi túl hagyományos, vagy túl egyszerû nem jöhetett szóba! A legvadabb ötlet egy csücsülõ Garfield volt, de végül szimpatikusabbnak találtam a hasaló verziót. (Erre is lett volna még további ötletem, bár ahhoz legalább egy normál méretû torta kellene!) Nagyon tipikus verzió, amikor a kék takarójával tortásítják meg a cicust, de nekem sokkal jobban tetszik a "csupasz valóság", a macska - aki teljesen önmagát adja!
Szóval a piskótát elõször nagyjából megfaragtam, utána töltöttem be és igazítottam rajta. Tudom, már sokszor leírtam, de legélénkebben az él bennem ezzel a tortával kapcsolatban. hogy mennyire élveztem készíteni! Két furcsa pukli volt az egész, meg két aprócska pom-pom az elsõ mancsainak. Begyúrtam a megfelelõnek tartott színre a bevonómasszát és ...

Folytats a blogon ... homoktorta.blogspot.com/2011/11/garfi...

sponsored links

Keres?s