Galambmell és máj csiperkével, édesköménnyel

2013-02-21

sponsored links

galambmell_edeskomeny_gomba.jpg

Bár még javában dühöng a tél, és pontosan abban a február-márciusi idõszakban vagyunk, amelyet különösen utálok gasztronómiai szempontból, és egyfajta sivatagként élem meg, néha azért különös dolgok bukkannak fel, amelyek egy kis színt visznek az konyhánkba. Így volt az elmúlt hétvégén is, amikor sikerült szert tennem egy pár zsenge galambfiókára. A mellét különválasztottam, és az alábbiakban olvasható fogás készült belõle, a többibõl pedig fõztem egy tavaszidézõ levest. Érdemes kipróbálni, szerintem a galambmell íze vetekszik a kacsáéval, sõt szerintem jobb is, és most volt is alkalmam összehasonlítani, mert pont úgy alakult a menü, hogy a fõétel rozé kacsamell volt. Így azért valahogy ki lehet bírni ... :)

Hozzávalók (3-4 adag)

- 2 galamb mellfiléje
- 2 galamb mája
- só, bors, olívaolaj
- 1/2 édesköménygumó
- 4 közepes barna csiperke
- 2 gerezd fokhagyma ...


Folytats a blogon ... lorien.blog.hu/2013/02/21/galambmell_...

sponsored links

Keres?s