gabonák - zab - zabkása

2011-11-04

sponsored links


mostanában nagyon rákattantam a zabkására, s bár alapvetõen gyümölcsöt eszem 11-12-ig, ebben a hideg idõszakban sokszor zabkását késõ-reggelizek. azon túl, hogy nekem ízlik és laktató, sok egyéb jó tulajdonsága is van. átmelegíti a szervezetet, lúgosító hatása van, magas a rost-tartalma, nagy a fehérje-tartalma. jelentõs mennyiségû E-vitamint és B-vitaminokat tartalmaz, ásványi anyagokban gazdag, ezért védi és erõsíti az idegrendszert, illetve segít megõrizni a csontozat, a fogak és az erek épségét.*

zabkása

hozzávalók:
(1 személyre)

100 ml zabpehely
100 ml zabtej
100 ml víz ...

Folytats a blogon ... vegasztromania.blogspot.com/2011/11/g...

sponsored links

Keres?s