Füszeres bárányhús, burgonyával

2012-01-12

sponsored links


Elõször könyvbõl akartam egy receptet kipróbálni, de aztán máshogy döntöttem. De már H. is és én is észrevettük, hogy mindig azok az ételek lesznek a legfinobak amik csak úgy jönnek.

Itt megint csak nem tudok mennyiséget megadni.

Fûszeres bárány.

Elõször is egy bárány combot ,raktam a kacsa sütõmbe. Raktam mellé hagymát ( pucolva, félbevágva,)
Vörösbort öntöttem rá,vizet, majd fûszereket bele : só, bors, köménymagot ( õrölve ), fokhagymát ,csiliport, és mustárt.
Ráraktam a fedõt és 180 fokos sütõbe raktam.
Amikor majdnem puha volt, úgy döntöttem ...

Folytats a blogon ... finomlesz.blogspot.com/2012/01/fuszer...

sponsored links

Keres?s