Füstös gombafasírt medvehagymával, rósejbnivel és turbolyás joghurtal

2014-03-28

sponsored links

fustos_gombafasirt_medvehagymaval.jpg

A legmegátalkodottabb húsimádók is szeretni fogják a fent nevezett ételt, mert én is az vagyok és éppen ezért igyekeztem egy olyan valóban ízes gombafasírtot készíteni, aminek evése mellett nem jut eszembe hús. Érdekessége az enyhén füstös íz, amit a hozzávalók erõs pirításával és a füstös fûszerekkel éretem el. Apropó, erõs pirítás. A paprika héját gyakorlatilag el kell szenesíteni, de hát ezt, mint nagy sültpaprika rajongó, gyakran megteszem. Természetes ízfokozó-hozzávalók a fasírtban a szójaszósz, a balzsamecet, a paradicsompüré és a gombalé koncentrátum. Ezek mind segítenek nekünk elhitetni, hogy valami nagyon finomat eszünk.:) A köret, a ropogós, pirított, serpenyõs krumpli (rósejbni), nagyon illik a lágy fasírt mellé. Az i-re pontot az üde, pikáns, medvehagymás, a turbolyától enyhén ánizsos joghurtmártás teszi fel. Egyik legfinomabb húsmentes ételem, készítsétek el és ne riasszon vissza senkit a sok hozzávaló, mert nagyon könnyû ...


Folytats a blogon ... afickofakanallal.blog.hu/2014/03/28/f...

sponsored links

Keres?s