Füstölt véreshurka

2013-01-29

sponsored links


Ó, hát én ezt már tavaly is készültem megosztani. Aztán haladt...végül maradt. No, de most. Igaz, a fotó az tavalyi, de ha már adva volt....megfogtam a kényelmesebbik felét. Ráadásul idén síma véreshurkát nem is csináltunk. Egyszerûen nem bírom beérni kevéssel. Azt hiszem, hogy kéthavonta bírnék egy hatalmas adag véreshurkát készíteni. Volt év, hogy augusztusban rázendítettem a véreshurkára, majd decemberben Oldalborda vett egy disznót, mondván: csinálj vérest, aztán hallgass. Most meg egyszerûen nem értem, hogy zsenge gyermekkoromban miért nem tetszett nekem eme étel. Valószínûnek tartom, hogy az esztétika nyomott latban. De mára ilyen kritérium nem oszt nálam.

Hozzávalók:
  • 1 kg szalonnabõr,
  • 2 kg hús,
  • 1,5 kg kemény szalona,
  • 2-3 fej hagyma ...

    Folytats a blogon ... elkeszitettem-megmutatom.blogspot.com...

    sponsored links

    Keres?s