Füstölt sajtos-fokhagymás sárgarépa-saláta
sponsored links
Emlékeztek még a kütyü top 10-re? Valószínûleg nem... 2007-ben körbement egy kérdés a bloggerek között, arról, hogy melyik konyhai kütyüre vágynak a legjobban. Akkor, a gasztroboom hajnalán profi késekrõl álmodott minden bloggerlány. Azóta eltelt 5 év, a vágyak nagy része nyilván beteljesedett, mindenki vett piros Kitchen Aid-et meg mezzalunát. Nekem ugyan egyik sem lett, de ami még nagyobb baj, mandolinom sem volt - egészen eddig. Mint kiderült, a sors akarta így, azért váratott, hogy most az elektromos, automatizált, abszolút ujj- és körömbarát testvérét tesztelhessem - a Fresh Express+-t a Moulinextõl.
Már elsõ ránézésre jó benyomást tett rám a szerkezet vidám színeivel - színterápiás célzattal is bevethetõ, néhány sárgarépa és sütõtökszelet átküldése után már nem kell magnéziumtabletta meg citromfûtea.
Hasonlóan fontos szempont, hogy annyira könnyen kezelhetõ, hogy még nekem sem okoz gondot sem az összerakás, sem a bekapcsolás, és ami még jobb: használat után csak a gép kis részét kell mosási procedúrának alávetni, azaz könnyen tisztán tartható.
És ami a legfontosabb, szinte mindent felaprít, lereszel, darabol 5 különbözõ módon, úgy mint
- zöldségek : cukkini, répafélék, krumpli, hagyma, paprika, uborka, káposzta
- alma
- csoki
- kemény és félkemény sajtok
- olajos magvak, kókuszdió
- száraz kenyér és társai...
Én egy elég ismert, de általam még nem próbált salátával/kencével avattam föl...
Füstölt sajtos-fokhagymás sárgarépa-saláta
Hozzávalók: ...