Füstölt pulykamelles, gombás bucatini

2011-11-15

sponsored links


Hozzávalók
: 20 dkg vékonyra szeletelt füstölt pulykamell, 15 dkg gomba, 2 ek. szõlõmag olaj, 20  dkg trappista sajt (lehet parmezán is, csak azt én nem kedvelem), 25 dkg bucatini, 3 dl fõzõtejszín ( Président fõzõtejszínt használok, mert az olyan sûrû, hogy nem kell külön behabarni a mártást), 1-2 kk. szarvasgombás pesztó, bors, õrölt himalájai rózsaszín só

Elkészítése: a szõlõmag olajon megdinsztelem a csíkokra vágott füstöl pulykamellet és a felszeletelt gombát. Sózom, borsozom,majd felöntöm a fõzõtejszínnel. Ekkor keverem hozzá a szarvasgombás pesztót. A szószt összekeverem a ...

Folytats a blogon ... malnakonyha.blogspot.com/2011/11/fust...

sponsored links

Keres?s