Füstölt pisztrángos, zsályás, mozzarellás pizza
sponsored links
A legújabb VKF!-et a Tarkabárka halas blog csapata kapta meg, számomra két igen kedves személy, ezért is örültem meg a kiírásnak. A blogra is érdemes odafigyelni, egyedülálló a magyar blogszférában, nagy fába - vagy mibe is, tengert még se mondhatok - vágták Gabáék a fejszét, vagy evezõt. Együnk minél több halat, az nem járja, hogy magyar gyerekek ezerszámra úgy nõnek fel, hogy halat elvétve is csak a fagyasztópultból ismernek, azt is halfilé néven, mert hogy ez a legelterjedtebb gyûjtõnév halaink elnevezésére, ha nem tudtátok volna.
Ezen az áldatlan, keserves állapoton próbál segíteni a blog, akinek tehát szívügye a halfogyasztás, az olvassa, fõzze, de nem csak azok, hisz ez a téma mindenkinek szól!
Bele is vágok, mert rémesen túl vagyunk már a meghosszabbított határidõn is.
A VKF!-en most kimondottan hazai, édesvizi hal volt a téma, nem sokat gondolkodtam, mikor megláttam a ...