Füstölt oldalas tésztával és salátával

2014-03-15

sponsored links


Nemrégiben füstölt oldalast fõztünk, melyet tormával, mustárral ettünk. Maradt viszont belõle még másnapra, amit szerettem volna valamivel kiegészíteni, és így önálló fogást készíteni. Igen, megint maradék felhasználás, és jóízû falatozás következett.

A paradicsom-csípõs zöldpaprika salátával kezdtem, ennek ugyanis idõ kell. A paradicsomokat felkockáztam, és a paprikát is felszeltem. Pár csipet sóval, egész kevés fehérborssal, egy evõkanál olívaolajjal és tárkonyos ecettel összekevertem, majd hûtõbe tettem.
A füstölt oldalast megszabadítottam a csonttól és a porcos részektõl. Két-három fokhagymát felaprítottam, kevés zsiradékon pirítani kezdtem, néhány perc múlva erre dobtam a füstölt húst, majd finoman összekevertem. Az idõközben kifõtt Wicha-szélesmetéltet a piruló raguhoz adtam, néhány pillanat és már lehet is tálalni. Az elõre elkészített salátával együtt isteni ...

Folytats a blogon ... culinaricum.blogspot.com/2014/03/fust...

sponsored links

Keres?s