Füstölt lazacos palacsinta
sponsored links
Egy sós palacsinta, azoknak akik nem csak a lekváros palacsintát szeretik.
Füstölt lazacos palacsinta
Hozzávalók a palacsintához: 20 dkg liszt, 3 tojás, 5 dl tej, 1 teáskanál só, 1 evõkanál cukor, ? dl olaj; a töltelékhez: 30 dkg füstölt lazac, 10 dkg natúr vajkrém, 1 marék friss kapor, 1 evõkanál tormakrém, 1 marék petrezselyemzöld.
Elkészítése: A palacsintához valókat összekeverjük, kicsit pihentetjük, majd palacsintasütõben kisütjük a palacsintákat. A vajkrémet elkavarjuk az apróra vágott kaporral, petrezselyemzölddel, hozzákavarjuk a tormát. A palacsintákat megkenjük a krémmel, kirakjuk lazacdarabokkal és feltekerjük.