Füstölt lazacos ikrakrém

2014-12-21

sponsored links


Hozzávalók 6-8 személyre: 3 evõkanál sózott halikra, 2,5 dl víz, 5 evõkanál gríz, 2 dl olaj, 1 hagyma, 1 citrom, 10 dkg füstölt lazac, 2-3 evõkanál szénsavas ásványvíz, só, zöld kapor; a tálaláshoz: lenmaglisztes vagy bármilyen  bagett, olajbogyó

Elkészítése: A vizet felforraljuk, állandó kavarás mellett hozzáadjuk a grízt és keményre fõzzük, majd kihûtjük. Az ikrát keverõtálba tesszük, hozzáadjuk a kihûlt grízt és folytonosan keverve vékony sugárban beledolgozzuk az olajat. Közben kevés citromlevet és ha nagyon vastagszik, kevés ásványvizet csepegtetünk bele. A végén ...

Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2014/12/fu...

sponsored links

Keres?s