Füstölt aszaltszilvás zöldségleves
sponsored links
Egy igazán finom, késõ õszi leves. Természetesen aki úgy szereti, készítheti hússal is. Én készítettem már csirkével a család többi tagjának örömére, de önmagában is markáns ízû étel.
Hozzávalók: 4-5 krumpli, 2 nagyobb sárgarépa, 1 hagyma, 1 kisebb vagy 1/2 paradicsompaprika, fél karalábé, 2-3 evõkanál rizs, zöld petrezselyem, kevés olaj, só, bors, ízlés szerint aszalt szilva.
Elkészítése: Elõkészítjük a hozzávalókat: a zöldségeket megmossuk, majd megpucoljuk. A hagymát és a paradicsompaprikát apróra vágjuk, majd egy kevés olajon megdinszteljük. Közben a sárgarépát, a krumplit és a karalábét is feldaraboljuk. A rizst pedig ...