Fügés camembertes csirkemell
sponsored links
Amint már tegnap említettem, az ajándékba kapott füge egy részébõl egy húsos fogás készült. Nagyon egyszerû, könnyû étel. Arra érdemes vigyázni, hogy a csirkét ne süssük túl, mert akkor könnyen kiszáradhat.
Hozzávalók 2 fõre:
*2 kisebb csirkemell filé
*1 kk sült csirke fûszersó
*2-3 ek olaj
*4 nagyobb füge
*1 kis doboz camembert sajt
A melleket vékony szeletekre vágjuk, és meghintjük a fûszersóval. Egy felforrósított serpenyõben kevés olajon mindkét oldalukat megsütjük.
Olajjal kikent jénai tálba, vagy tepsibe fektetjük. Vékonyra szeletelt fügét sorakoztatunk rá, majd felszeletelt camembert sajtot.
180 fokra elõmelegített sütõbe toljuk, ahol addig sütjük, míg a sajt megolvad rajta. Ez nekem kb. 10 perc volt.
Melegen, azonnal kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.