Fûszervajas sült csirkecomb

2011-10-20

sponsored links



Ez itt a képen (ami ugyan nem a legjobban sikerült) az eddigi egyik legfinomabb sült csirke, amit sütöttem. Pedig nincs nagy titok, nincs furfang vagy bármi hasonló, csak a combikák, só, bors, fokhagyma és egy kis fûszervaj. Az ám!

Teljesen biztos, hogy sült csirkecombot én ezután csakis így készítek. Persze fûszervaj helyett néhány lap sima vaj is nagyon jól mûködik, a lényeg, hogy a combok bõre alá kell betuszkolni a vajat, jó mélyre több helyre is. A hús így még ízletesebb, még szaftosabb, a bõr pedig még ropogósabb lesz!

Hozzávalók:
  • 4 egész csirkecomb
  • 1 fej fokhagyma
  • 5-6 dkg vaj/fûszervaj ...

Folytats a blogon ... zsucikonyha.blogspot.com/2011/10/fusz...

sponsored links

Keres?s