Fûszeres túrókrém gorgonzolával és parmezánnal

2017-04-25

sponsored links

1 hónapja már, hogy elhagytam a kenyeret. Nem mondom, hogy nem hiányzik, de sajnos a rohanó élet megakadályozott, hogy odafigyeljek arra, miket eszek. Így jöttek a szalámis szendvicsek, sonkás szendvicsek, rántott húsos szendvicsek....szendvicsek minden mennyiségben. Meg is látszik. A rosszabb inkább az, hogy a fõzés és kreatívkodás hiányzik az életembõl. Na ezen változtattam. Valahol el kell kezdeni, hát én a kenyér stoppal kezdtem. A felvágottak érdekes módon nem hiányoznak, viszont sokszor nagyon nehéz kitalálni, hogy akkor mit is lehetne reggelizni vagy vacsorázni. A müzli nem barátom, zabkását szoktam néha készíteni különbözõ gyümölcsökkel, de a sós ízek is hiányoznak.
Hétvégérõl maradt némi tehéntúró, ezzel kezdtem valamit. Mindent beletettem, amit csak találtam otthon. ...és valami fenomenális túrókrém keveredett belõle. Ezt akár mártogatósnak zöldség hasábokhoz vagy csak egyszerûen korpovit keksszel elropogtatni, mindenhogyan ajánlom.

Hozzávalók: kb. 150 g túró, 4 ek tejföl, 1-2 ek gorgonzola sajt, snidling, petrezselyem, só bors, reszelt parmezán és olíva bogyó.
A túrót elkevertem a tejföllel majd a gorgonzola sajttal. Sóztam, borsoztam és friss snidlinget és petrezselymet vágtam hozzá. Ráreszeltem a parmezán sajtot - direkt nagyobb lyukú reszelõn, majd olíva bogyóval díszítettem. Szerintem ezt apróra vágva hozzá is lehetne keverni a krémhez, mindenhogy finom.




Folytats a blogon ... danadiskitchen.blogspot.com/2017/04/f...

sponsored links

Keres?s