Fûszeres sült csicseriborsó ? egyszerû és gyors nasi
sponsored links
Van, amikor úgy ropogtatnánk valamit olvasáshoz, tanuláshoz vagy tévénézéshez. Persze van chips vagy popcorn, de egy idõ után már unalmas lehet. Már régebb óta állt egy konzerv csicseriborsó a polcomon, nem tudtam, hogy mi legyen belõle, csak úgy vonzott a dolog, hogy majd csicseriborsót fogok enni. De amikor megláttam ezt a receptet, megpecsételõdött a sorsa
Hozzávalók:
1 doboz konzerv csicseriborsó
2 ek olaj
1 ek tetszés szerinti fûszer (só, bors, grillfûszer, paprika stb)
Elkészítés:
A csicseriborsót lecsepegtetjük és papírtörlõvel nagyjából szárazra töröljük.
Az olajat összekeverjük a fûszerekkel, majd beleforgatjuk a csicseriborsót.
Sütõpapíros tepsiben aranybarnára sütjük ? közben néhányszor megrázzuk a tepsit.
Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmirõl!
Forrás: http://160gramm.hu/2016/12/11/kedvenc-utovacsoram-a-sult-csicseriborso/