Fûszeres sült camambert
sponsored links
Bevásárlás közben ránéztem a camambert sajtra, és eszembe jutott, milyen régen is készítettem sült sajtot....és mivel nagyon szeretjük a kislányommal, így mindjárt dupla adagot sütöttem.
Nagyon egyszerû elkészíteni, gyorsan kész és nagyon finom...csak ajánlani tudom mindenkinek!!:-)
Hozzávalók: 1 fõre
1 camambert
Só
Kakukkfû
Oregánó
Frissen õrölt fekete bors
1 gerezd fokhagyma
Chili fûszerolaj
Oliva olaj
Elkészítése:
Egy nagyobb darab alufóliára kevés oliva olajat csurgatunk. Rátesszük a camambert sajtot. Mindkét oldalát sózzuk, fûszerezzük ízlés szerint. Aki szereti, chilis olajat permetezhet rá, nagyon finom lesz tõle.
Késsel 4-5 helyen bemetszük a sajt tetejét. Ahány metszést ejtünk rajra, annyj felé vágjuk a fokhagymát és a megtûzdeljük vele a sajtot a vágásokba.
Az alufólia 4 csücskét összefogjuk, batyut formázunk belõle. 200 fokos sütõben 20 percig sütjük.