Fûszeres szakácskönyv

2012-12-04

sponsored links



Bár itt a blogon többségben vannak az édességek, sokszor mondom, akár hiszitek, akár nem, hogy igenis eszünk mást is. Húsételeket is, tésztákat, miegymást. Csak ritkábban kerülnek fel ide, mert azok kevésbé türelmes ételek, nincs idõ nagyon fotózgatni, enni kell, ha kész van, nincs kecmec. Így például viszonylag meglepõ lehet számotokra, hogy mennyire szeretek bizonyos indiai, kínai és thai kajákat. Jó mi? Tényleg. Nem rengeteget, de amit ismerek és el tudom készíteni, azokat nagyon. Más kérdés, hogy családilag nem feltétlenül tudom ezt képviselni, mert nem mindenben egyezik az ízlésünk, de van az úgy, hogy az van, amit én akarok, és akkor esszük az indiait két napig, ha tetszik, ha nem.

Mostanában például a Tericum kiadó által megjelentetett Fûszeres szakácskönyvbõl jönnek az aktuális kedvenceim, és nem bírok velük betelni. Egyik kedvencem a kókuszos-gyömbéres csirke, annyira finom, hogy napokig tudnám enni, a másik ilyen a mexikói joghurtos mandulás csirke. Isteni. Komolyan. Igény szerint elmondom, hogy kell csinálni, én meg küldök egy karácsonyi lapot a szerzõnek hálám jeléül. John Gregory Smith a szerzõ egyébként, kép alapján fiatal, jóvágású fickó, aki pár éve gondolt egyet és elkezdett fûszereket, fûszerpasztákat forgalmazni a Mighty Spice nevû cégével. Ha már neki ilyen jó neve ...

Folytats a blogon ... www.csakapuffin.hu/2012/12/fuszeres-s...

sponsored links

Keres?s