Fûszeres párolt zöldbab sült hagyma-és virslikarikákkal
sponsored links
Elhatároztam, hogy hétközben próbálok jobban odafigyelni mikor mit eszem. Hétvégén aztán több mindent megengedek magamnak, így talán nem lesz olyan nagy a "nélkülözés"...:-)
Elkészítettem hát a mai diétás vacsimat, leülök az asztalhoz, hogy megegyem, erre jön Dorka, hogy õ bizony ilyet kér...de nem ám fehér kenyérrel...diétással. Aztán jött Boti, és nagy nyámmogások közepette kiette az összes virslit a maradék vacsimból...kell ennél jobb diéta?? Rajtam kívül mindenki jóllakott...:-)
Hozzávalók:
1 gulyásos tányérnyi zöldbab
1 cs.füstli
1 fej vöröshagyma
Vegeta
Fokhagyma granulátum
Petrezselyem zöldje
Kevés oliva olaj
Elkészítése:
A zöldbabot vegetával, fokhagyma granulátummal, aprított petrezselyemmel ízesítjük, mikróban puhára pároljuk.
A szeletekre vágott vöröshagymát a virslikarikákkal együtt olivaolajon megpirítjuk, hozzákeverjük a puhára párolt zöldbabot.