Fûszeres pácban pirított karfiol csilis, fokhagymás joghurttal
sponsored links
Csodásan hangzik, amit elõzõ posztomban írtam, miszerint a telet diétával és egészséges ételek fogyasztásával töltöm, de tényleg, azonban a való életben ez sajnos nem teljesen van így. TÉNY, hogy mindig van egy egészséges fogás a palettámon, na de az az ámokfutás ami általában utána jön...
Szóval elõször megeszem a szuperegészséges ezt-azt, ettõl aztán rettentõ büszke vagyok magamra, majd közvetlenül utána beindul a nasizgatás. Elõször csak becsúszik pár csík ilyen-olyan sajtocska. Ezt követi a csoki, nyilván soronként, mert ha egyszerre csak kisebb adagokat eszel, az optikailag jóval kevesebbnek tûnik. Késõbb rendszerint eszembe jut, milyen jó kis kovászolt kenyeret hozott elõzõ este valamelyik vendégem (magának természetesen, mert én ugye nem eszem kenyeret), így az étkezés végén, kvázi az édesség után még elmajszolgatok némi tegnapi pékárút is, mert így, hogy nem az étel mellé, hanem utána eszem, talán nem is számít. Nos, kár magamnak hazudni, mert igenis számít.