Fûszeres paprikagulyás, ahogy Jamie Oliver készíti

2011-05-30

sponsored links




Valamelyik nap láttam Jamie Olivernek egy régebbi mûsorát, ahol ezt az ételt készítette, kihangsúlyozva, hogy ez a magyar gulyás. Persze kicsit másképp csinálta, mint ahogyan mi magyarok azt megszoktuk. Ami a legjobban tetszett a receptjében, hogy sütõben készítette el.
Amikor pörköltet, vagy gulyást készítek, mindig tömény pörköltszag lesz a lakásban, hiába van nyitva minden ajtó és ablak. (A szagelszívó meg mintha nem is lenne...) A pörköltszag mindenbe beleeszi magát, ruhába, függönybe, még a hajam is pörköltszagú ilyenkor. Emiatt elég ritkán csinálok, pedig a férjem nagyon szereti. Azt nem mondom, hogy a sütõben készülõ étel illatát nem lehetett érezni, de korántsem olyan intenzitással, mintha azt a tûzhelyen készítettem volna. Ezzel a módszerrel többször is fogok pörkölt alapú ételeket csinálni...

Folytats a blogon ... csiperke.blogspot.com/2011/05/fuszere...

sponsored links

Keres?s