Fûszeres, mogyorós cantuccini

2011-12-01

sponsored links



Nagyon jó kis olasz kekszféleség ez egyébként. A legtöbb helyen amolyan fogbeletörõsen kemény változatban árulják, hogy az ember teába, kávéba meg vin santoba mártogassa. Az enyém egyáltalán nem lett olyan kemény, de azért jó ropogós.
Egy barátnõs, beszélgetõs estéhez sütöttem, de a leglelkesebben a gyermekek pusztították. Az adag pillanatok alatt elfogyott. Ízbolygó receptjét követtem és kapásból dupláztam az ottani mennyiségeket. Egyedül a cukor volt nekem túl sok, még így csökkentve is, tudnék még lefelé menni vele. Karácsonyig attól tartok többször is elõkerül majd még ez a recept.

Hozzávalók: 25 dkg liszt, 10 dkg cukor, 10 dkg mogyoró, fél kiskanál sütõpor, 4 dkg vaj, 2 tojás. Fûszerként egy ...

Folytats a blogon ... agifoz.blogspot.com/2011/12/fuszeres-...

sponsored links

Keres?s