Fûszeres csoki és izgi bonbonok
sponsored links
Elérkeztünk az utolsó részhez, melyben a Karácsonyi desszertdoboz tartalmáról fecsegek. De, mint a legtöbb eddigi receptnél, itt is kiemelném, hogy nem kell megvárni a következõ karácsonyt ahhoz, hogy kipróbáljátok, mert a finom csokik és bonbonok bármely nap bármely órájában fogyaszthatóak! Oké, ez nem egy dietetikus szakember állítása, csupán egy csokoholista (hobbi)cukrász "napi bölcsessége". :-DDD
A csokoládé lényege, hogy jól kell tudni bánni vele. Na jó, nem is! A lényege, hogy befaljuk!!! :) Ám ha mi készítjük otthon, akkor ismerni kell a fortélyokat. Én ebben még messze vagyok a profi szinttõl, nem úgy Bobojka, akit már többször emlegettem. Nem is hagyhatom ki, hiszen az õ bonbonkészítõ tanfolyama ragadott magával, legalábbis a különleges ízek világába mindenképpen, hiszen magával a bonbonkészítéssel már 10 éve is próbálkoztam. Igaz, akkor még a temperálás nem hatott meg és anélkül is egész jó kis bonbonokat gyártottam, noha nem volt könnyû õket kiimádkozni a formából.
Tekintettel arra, hogy az étcsokival a legkönnyebb dolgozni, ráadásul az illik legjobban bonbonkapszulának, így az ...