Fûszeres csirkecomb petrezselymes újkrumplival és tejfölös kukoricasalátával
sponsored links
Ahogyan sokszor említettem már bejegyzéseimben, egyetemistaként alapos gondolkodást és kalkulálást igényel a mindennapi betevõm összeválogatása, hogy kevés pénzbõl kijöjjek , de minõségileg is megfelelõ ételeket egyek. Ennek okán kezdtem el fõzni tanulni több , mint egy éve, és nem is bizonyultam teljesen amatõrnek e tekintetben, hiszen szerencsére próbálkozásaimat általában siker koronázza. Egyik ilyen "menümet" hoztam most, melyben igyekeztem spórolva összeállítani egy olyan ételt, amit egy kezdõ szakács is el tud készíteni, az íze pedig jócskán felülmúlja az egyszerûségét. Így született meg ez az omlós , fûszeres csirkecomb, petrezselymes újkrumplival és majonéz hiányában, tejfölös kukoricasalátával.
Elsõként a salátát készítettem el:
Egy fej hagymát apróra vágtam, összekevertem egy konzerv kukoricával, majd hozzáadtam a kis pohár tejfölt, sóztam, borsoztam és hûtõbe tettem, hogy összeérjenek az ízek.
Ezután következett a csirke. Egész combokat használtam, melyeket sütés elõtt szétválasztottam és persze ...