Fûszeres-citrusos bableves avagy GoodFood magyarul
sponsored links
Ebbõl a fényképbõl ugyan nem látszik, mit rejtett a tányér, de én tudom, hogy nagyon finom volt.
Nekem tetszett a GoodFood elsõ száma is. Nem tudom hasonlítani az eredetihez, de tudom hasonlítani a többi itthonihoz. Szinte mindegyik újonnan megjelenõ újságot megvettem, mert kíváncsi voltam rá. Volt, amit elõ is fizettem, azután alig vártam, hogy leteljen az idõ.
A most megjelenõ Fahéj nevû újságot is megnéztem, de az elsõ számban megtalálható receptek és a magasztalt igényesség sem volt nekem elég meggyõzõ, hogy kifizessek érte 800 ft-ot. Igaz, hogy negyedévente jelenik majd meg, így már nem olyan drága, de nekem kevés. Biztosan megtalálja a célközönségét.
A második GoodFood nekem hasonlóképpen tetszik, mint az elsõ. A mai levest onnan választottam, mert délelõtt még nem volt elképzelésem, mit fõzzek?
A címben szereplõ magyarosítás nem véletlen. Abból fõztem, amit itthon találtam.
- 2 ek olívaolaj
- 2 fej hagyma
- 45 dkg sárgarépa
- 1 ek. garam masala
- 1 ujjnyi friss gyömbér
- 1 narancs leve / nekem 3 db mandarin /
- 1 lit. zöldség alaplé / nekem leveskockából /
- 2 dl kókusztej ...