Fûszeres bõrös süldõkaraj

2012-11-24

sponsored links


Hosszú évek óta amolyan se veled, se nélküled viszony fûz a római köményhez. Már úgy tûnt, soha sem fogom igazán megkedvelni, de ez a fûszeres sült eldöntötte a kérdést. Nem érdemes kis adagban készíteni, egyrészt mivel a sütési idõ elég hosszú (ezt azonban elvégzi a sütõ, nekünk ezzel nem lesz dolgunk), másrészt hidegen is jó. Bár a ropogósra sült bõr csak frissen jó, de ez fog elsõként elfogyni.

Hozzávalók
  • 2 kg bõrös süldõkaraj
  • 2 evõkanál olaj
  • 6 gerezd reszelt fokhagyma
  • 1 teáskanál só
  • 1 teáskanál õrölt római kömény ...

Folytats a blogon ... palocprovence.blogspot.com/2012/11/fu...

sponsored links

Keres?s