Fûszeres bagett

2011-09-21

sponsored links


Ismét egy gyors kaja az újrahasznosítás jegyében. Mert így jár az, aki nem tervez elõre és tele van még hasznosítható maradékokkal. Szokatlan, eddig még nem tapasztalt érzés :)
Reggel találtam egy darab házi bagettet a kenyértartóban a friss zsemlék mellett. Sajnáltam volna bedarálni morzsának, még csak két napos volt, úgyhogy vacsorát terveztem belõle.
Múltkor Anazar oldalán találtam meg a rém bonyolult receptet, hogyan is készül a fûszervajas sült bagett. Én is hasonló véleményen vagyok: a boltit simán felül lehet múlni a házi változattal.
Ma itt volt az alkalom, hogy kipróbáljam. Amíg azon gondolkodtam, milyen friss fûszernövény kerüljön a vajba, belekotortam a mindent elnyelõ fûszeres kosárkámba. Itt gyûlnek azok az egzotikusabb, ritkább fûszerek, fûszerkeverékek, amiknek nagyon meg tudok örülni és gyorsan megveszem. Így akadt a kezembe a fûszervaj fûszerkeverék (íz-tár), ami són és növényeken kívül nem tartalmaz mást. Bio boltokban és hasonló helyeken kapható (10 g 85.- Ft volt). Nem is keresgéltem ...

Folytats a blogon ... kataspajza.blogspot.com/2011/09/fusze...

sponsored links

Keres?s