Földimogyoróvajas karobos piskóta

2014-03-10

sponsored links

Egyszerû, gyors, finom. Kell ennél több? :-)

Hozzávalók:

30 dkg finomliszt
25 dkg lágy világosbarna nádcukor (v. xilit, v. sötétbarna nádcukor)
6 ek. karobpor
2 ek. mogyoróvaj
0,5 dl szójaolaj (v. egyéb olaj)
3 dl víz vagy növényi tej
1/2 csomag foszfátmentes sütõpor
--
blansírozott földimogyoró
--
házi mogyorókrém

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat, majd a nedveseket is külön-külön összekeverjük, majd egybevegyítjük, és olajjal kikent, liszttel megszórt tesibe simítjuk, megszórjuk a mogyoróval és 180 fokon 30 perc alatt készre sütjük. 




Folytats a blogon ... magdireceptek.blogspot.com/2014/03/fo...

sponsored links

Keres?s