Fõzés nyaraláskor - egyszerû nyári ételek
sponsored links
Nyaralásakor felmerülhet a kérdés, -fõleg, ha gyerek(ek) is van(nak) a családban- hogy miként oldjuk meg az étkezést, ha nem szeretnénk folyamatosan étterembe járni vagy gyors ételt fogyasztani, viszont rendelkezésünkre áll egy, legalább alapszinten felszerelt fõzõhelyiség?
Természetesen egy másik igen fontos szempont, hogy ne kelljen órákat eltölteni a fõzéssel, hanem az étel gyorsan elkészíthetõ legyen.
Én levespárti vagyok, többek között azért is, mert a leves, télen melegít, nyáron csillapítja szomjat, laktat, ugyanakkor nem terheli meg a szervezetet, s legfõképpen: folyadékot juttat a szervezetbe.
Tavasztól kezdõdõen nincs nehéz dolgunk leves-fronton, mert viszonylag könnyû beszerezni egy marék friss zöldséget és máris készen van a leves!
Leves alapanyagok:
Zöldborsó
Zöldbab
Karalábé
Karfiol
Brokkoli
Uborka ...