Fõzzünk öt hozzávalóból! - ropogósra sütött rizsgolyók

2011-11-24

sponsored links


A Spar egy izgalmas nyereményjátékot indított, amelyre gasztrobloggereket hívott, akik két hetente fõznek majd, öt hozzávalóból valamit. Ezen a héten rám került a sor, kíváncsian vártam az alapanyagokat és a fantasztikus WMf edényt, amiben elkészíthettem az általam kitalált ételt.
A WMF nem volt ismeretlen számomra, hiszen egy régebbi akció során sikerült beszereznem már néhány edényt , amiket azóta is nagy szeretettel használok. Az új külsõ még vonzóbbá tette, az edények egyszerûen gyönyörûek. A serpenyõ vastag talpa jól õrzi a hõt, így szép egyenletesen sült benne az étel, a tapadásmentes bevonatnak köszönhetõen pedig egyáltalán nem ragadt le benne semmi sem.
Az exkluzív WMF ProfiSelect edények most hûségpontokkal akár 82 %-os kedvezménnyel is megvásárolhatóak.

Az öt alapanyag, ami ezen a héten kedvezõbb áron vásárolható meg a SPAR, KAISER'S INTERSPAR  üzletekben a rizs, a sonka, a sajt, az olívaolaj és a csípõs ketchup volt. Adta magát, hogy rántott rizsgolyókat készítsek, ami elég gyakori vacsora, vagy vendégváró étel nálunk. Legtöbbször a kimaradt rizsköretbõl készítem, de elõfordul, mint például most is, hogy a gyermekeim kérésére direkt ezért fõzök rizst. Ilyenkor kissé tapadósabbra hagyom, azaz forró folyadék helyett hideg vízzel vagy húslevessel öntöm fel a ...

Folytats a blogon ... limarapeksege.blogspot.com/2011/11/fo...

sponsored links

Keres?s