Fõtt sós perec
sponsored links
Sosem készítettem még olyan péksüteményt, amit sütés elõtt szódabikarbónás vízben kellett elõfõzni. Félelem az ismeretlentõl? Egész biztos!
Kár volt félni, egyáltalán nem ördöngösség, szedje össze mindenki egész nyugodtan a bátorságát! A végsõ lökést Mézigörl perece adta, remek lett!
Egy véletlen változtatás történt: a konyhapultra elõkészített tojást egész egyszerûen kifelejtettem a tésztából! Annyi minden más egyebet pakoltam még elõ, hogy elbújt elõlem :-) Nem vettem észre, hogy bajt okozott volna a hiánya.
A perec puha és foszlós, imádtuk!
De! Akinek esetleg megvan annak az óriási, száraz, ropogós, törhetõ perecnek a receptje, amit vásárokban vagy az Állatkertben lehetett kapni, ossza meg velem kérem! Elõre is köszönöm :-)
Fõtt sós perec
Hozzávalók 4-5 nagyobb darabhoz: ...