Fõtt sós perec

2012-03-07

sponsored links


Sosem készítettem még olyan péksüteményt, amit sütés elõtt szódabikarbónás vízben kellett elõfõzni. Félelem az ismeretlentõl? Egész biztos!

Kár volt félni, egyáltalán nem ördöngösség, szedje össze mindenki egész nyugodtan a bátorságát! A végsõ lökést Mézigörl perece adta, remek lett!

Egy véletlen változtatás történt: a konyhapultra elõkészített tojást egész egyszerûen kifelejtettem a tésztából! Annyi minden más egyebet pakoltam még elõ, hogy elbújt elõlem :-) Nem vettem észre, hogy bajt okozott volna a hiánya.

A perec puha és foszlós, imádtuk!

De! Akinek esetleg megvan annak az óriási, száraz, ropogós, törhetõ perecnek a receptje, amit vásárokban vagy az Állatkertben lehetett kapni, ossza meg velem kérem! Elõre is köszönöm :-)

Fõtt sós perec

Hozzávalók 4-5 nagyobb darabhoz: ...

Folytats a blogon ... thechefviki.blogspot.com/2012/03/fott...

sponsored links

Keres?s