Fõtt kukorica
sponsored links
Eljött a szezonja, így megkezdõdött nálam az önuralom kínzó próbája. Imádom még melegen, sózva, korlátlan mennyiségben fogyasztani.
A szörnyû valóság az, hogy fõtt kukorica, frissen fejtett zsenge zöldborsó és görögdinnye tekintetében nem ismerem a mértéket. Ezekbõl általában annyit eszem, amennyi van (legyen az bármennyi), majd a kínzó hasfájással átszenvedett éjszakát követõen komoly fogadalmakat teszek, hogy ilyet én soha, ez butaság volt, és tényleg többé én aztán nem. De lelkem legmélyebb bugyraiban már ekkor tudom, hogy ez még számtalanszor meg fog történni, határt csak azzal szabhatok, ha egyszerûen nem veszek, így fizikailag elérhetetlenné teszem.
Mindenkinek megvannak a maga gyengéi, hát nekem ez jutott. :)
Hozzávalók:
Nyers, zsenge csöves kukorica
Víz
Só
1., A kukorica takaróleveleit és a haját eltávolítjuk. A levelek közül a középsõ, szép, sértetlen darabokat...