Fõtt házinyúl fokhagymás-zsályás olívaolajban avagy tonno di coniglio
sponsored links
Tradicionális piemonti elõétel. Elõre elkészíthetõ, így annak aki karácsonykor nem akar sokat a tûzhely mellett ácsorogni, melegen ajánlott! ;-)
Fõtt házinyúl fokhagymás-zsályás olívaolajban avagy tonno di coniglio
Hozzávalók: 1 konyhakész házinyúl, egy vegyes zöld fûszer csokor (rozmaring, kakukkfû, bazsalikom, babérlevél), 1 salotta hagyma 2-3 szegfûszeggel megtûzdelve, 50 g angol zeller, 1 sárgarépa, 2 szegfûszeg, 10 szem egész feketebors, 2 gerezd fokhagyma, 10-15 szem borókabogyó, zsályalevelek, rózsabors, só, extraszûz olívaolaj
Egy nagy fazékban vizet melegítünk.
Amikor a víz forrni kezd, hozzáadjuk a zöld fûszer csokrot, a szegfûszeggel megtûzdelt hagymát, a zellert, a sárgarépát, a ...