Fóliában párolt fenyõmagos, mazsolás csirkeragu

2012-05-28

sponsored links


Érdekes ízvilágú, nem a megszokott, magyaros fûszerezésû, de nagyon finom étel. A húst borban pácoltam, természetesen befûszerezve és hozzáadva a mazsolát és a fenyõmagot is. Aztán adagonként vastagabb alufóliába csomagolva faszénparázson megsütöttem. Ha nincs lehetõségünk szabadtûzön sütni, természetesen a sütõben is megsüthetjük, bár faszénen sütve az igazi. Sajtos-kakukkfüves burgonyapüré volt a körete, nagyon finom volt így együtt. Sok sikert hozzá!

Hozzávalók:
  • 80 dkg csirkemellfilé (lehet pulyka is)
  • 5 dkg mazsola
  • 2 evõkanál méz
  • 1 evõkanál ketchup
  • 1 dl száraz fehérbor ...

Folytats a blogon ... hankka.blogspot.com/2012/05/foliaban-...

sponsored links

Keres?s