Fánk (paleo)
sponsored links
Egy tartalmas levessel komplett ebéd lehet. Nálam csülkös spárgaleves készült mellé. A fánkot a nyáron elrakott baracklekvárral ettük.
Hozzávalók:
3 tojást
1 tojássárgája
1 dl víz
fél dl rum
6 dkg eritrit
1 kezeletlen narancs reszelt héja
a nyújtáshoz:
nyílgyökérliszt (ez volt itthon)
a sütéshez:
bõ zsiradék
A fánk hozzávalóit a liszt kivételével, habverõvel, egynemûre keverjük. Hozzáadjuk a lisztet. Csomómentesre keverjük. 30 percre hûtõszekrénybe tesszük. Átgyúrjuk. Enyhén lisztezett felületen centi vékonyra nyújtjuk. 5 centis fánk szaggatóval kiszúrjuk. Közepes lángon felmelegített, bõ zsiradékban, mindkét oldalán, aranyszínûre sütjük.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!