Fácánpástétom

2012-02-01

sponsored links


Hónap vége volt és különben is kellett a hely a mélyhûtõben. A karácsonyi fácánleves maradék húscafatait fagyasztottam le, hogy az ínséges idõkben legyen belõle pástétom. Igen finom példány volt, úgyhogy rossz nagyon már nem lehet. Recept természetesen nem sok, elvárás annál inkább. De hát így jár az, aki vadászcsaládba kerül.
Csak azért gondoltam megosztani, hátha valaki véletlenül fácánlevesbõl származó hússal találja szemben magát, ne essen kétségbe.

Hozzávalók:
20 dkg fõtt fácánhús
1-2 ek füstölt szalonna zsír
1/2 dl száraz fehérbor
1 kicsi babérlevél
kb. 75 g puha vaj (lehet több is) ...

Folytats a blogon ... kataspajza.blogspot.com/2012/02/facan...

sponsored links

Keres?s