Frittata lilahagymával és fetával

2012-02-28

sponsored links


Egy kicsit megtöröm az édességek erõteljes elõretörését az oldalon, mert úgy látom teljesen elnyomják azt a néhány sós ételt, ami a blogon található!
Az elmúlt hét nagy slágere, amit legalább négy alkalommal kellett megsütnöm...azt hiszem, ez a tény már önmagáért beszél. :)
Történt ugyanis, hogy az elmúlt héten vendéget kaptam, aki rajong az olasz konyháért, készült pizza, mascarponés édesség..stb....és mivel biztosra akartam menni, arra gondoltam, hogy egy jó kis ízletes tojáslepényt készítek a számára vendégváró reggelinek...nos, ahogy közeledett a hét vége, eljutottunk oda, hogy már nemcsak reggelire készült a finomság.
Vendégem otthon is elkészítette a heti kedvencét, de állítása szerint a tojáslepény nem olyan lett, mint amit nálam fogyasztott....hmmm, igaz hogy parmezán nem volt kéznél, a lilahagyma is jobban megpirult a kelleténél, és valószínûleg a kakukkfû is meglódult a serpenyõ felett...de nagyon remélem, hogy a következõ alkalom már sikeres lesz!!

Ezeket a lepényeket az egész család nagyon kedveli, ezért elõszeretettel kísérletezgetek folyamatosan új ízeket keresve, és hát nagyon úgy tûnik, hogy ez a lilahagymás verzió telitalálat volt!...különben sem ehetünk mindig cukkinisat vagy petrezselymeset, bár azok is nagy kedvencek! A tojáslepények hidegen fogyasztva is nagyon finomak, az ízek is sokkal intenzívebbek lesznek!
Erre a változatra különösen felhívnám a figyelmeteket, hiszen a lilahagyma édeskés íze fantasztikusan jó a sós fetával együtt!!

Hozzávalók ...

Folytats a blogon ... insalatadipolpo.blogspot.com/2012/02/...

sponsored links

Keres?s