Frissítõ eperkrémleves - a bizonyos sós-karamellás süti módjára

2012-06-12

sponsored links

gasztroblog, Hideg eperkrémleves sós-karamellás, mandulás habcsóklappal, recept

Vége lett a Gourmet Fesztiválnak, és már kifejezetten hiányzik a pörgés, a szendvicskészítés és süti sütés - abból is erre mertem következtetni, hogy ebédre ezt a levest készítettem, ami nem más, mint a fesztiválos süti krémleves változata!

Hideg eperkrémleves sós-karamellás, mandulás habcsóklappal

Hozzávalók:
Eperkrémleveshez:

-          400 g eper
-          2,5 dl tej
-          1 dl tejszín
-          2 evõkanál méz
-          1 rúd vanília kikapargatott magjai

Mandulás habcsóklapokhoz:

-          2 tojás fehérje
-          csipet só ...

Folytats a blogon ... dizajnmenza.blogspot.com/2012/06/fris...

sponsored links

Keres?s