Frankfurti leves

2013-11-22

sponsored links



A káposztafélék közül, talán a kelkáposzta az egyetlen, amit mindketten megeszünk sülve és fõve is. :) Párom valahogy nincs kibékülve a többiekkel. Sebaj! Most, hogy lassan itt a tél, egyre többször kerülhet asztalra, most épp leves formájában. :) Elég tartalmas, így akár egytálételnek is ehetjük. Friss kenyérrel és tejföllel tálalva igazán laktató õszi-téli eledel. ;)

Hozzávalók 6 személyre:
10 dkg kolozsvári szalonna
kis fej kelkáposzta (~50 dkg)
50 dkg burgonya (tisztítva)
1 nagy szál sárgarépa
1 nagy szál petrezselyem gyökér
1 kis fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagym ...

    Folytats a blogon ... konyhaninnenkertentul.blogspot.com/20...

    sponsored links

    Keres?s