Francia zöldbabsaláta
sponsored links
A mustár tényleg francia, a tárkonynak csak a neve, amúgy a kertemben termett.
A melegben csak este eszünk tartalmasabbat, nappal fõleg gyümölcsöt, esetleg hideget.
Fõzéssel is csak este foglalkozom, akkor már élvezhetõ és be lehet kapcsolni a sütõt:)
Abban a szerencsében van részünk, hogy a házunk nem melegszik fel általában 26 foknál többre, bár ez rajtunk is múlik. Nappal zárva tartok minden nyílászárót és amennyire lehet árnyékolom az ablakokat.
Este és éjszaka pedig mindent kitárok. Ezenkívül nappal semmilyen hõforrást nem kapcsolunk be. Sütõt fõleg nem, este viszont lehet. Bár lényegesen kevesebbet eszik mindenki, kenyeret és egy-egy sütit azért sütök. Leginkább a hidegen fogyasztható ételeké a fõszerep. Bár legtöbbször megelégszünk egy kis salátával aminek az alapanyagait jórészt a kertben szedem össze, néha egy serpenyõs zöldség vagy gabonás étel is belefér. Ki kell használni a szaunát és a méregtelenítõ programot amit az Égiek ingyen kínálnak nekünk. Ha elegendõ friss vizet fogyasztunk és egy-egy frissítõ gyógyteával is rásegítünk, a testünk végre megtud szabadulni egy csomó méreganyagtól.
Ráadásul nem kerül semmibe.
Francia zöldbab
Hozzávalók ...