Francia omlett baconnel, spárgával, ementálival
sponsored links
Nyáron (tavasszal) bármelyik étkezésre megállja a helyét. Íz és színorgia a súlyos kalóriák helyett. Igazából semmi extra. Csak jól néz ki, és állati finom! J
3 szelet bacon
5 szál zöld spárga
3 dkg francia ementáli reszelve
3 tanyasi tojás
1 evõkanál habtejszín
2 dkg vaj
frissen õrölt Himalája só és zöld bors
A vajon ropogósra sütöttem a bacont, majd kicsit átpirítottam benne a zsenge zöld spárgát. Mindkettõt félretettem. A tojást elhabartam a tejszínnel és egy kis sóval.
Omlettet készítettem, majd mielõtt egészen megszilárdult volna elõször a sajttal szórtam meg, majd ráfektettem a bacont és spárgát és félig feltekertem.
Frissen õrölt zöld borssal fûszereztem és feltálaltam.
Ennyi! J